Close
Management Events Round Table - Hur kan du som ledare ta ett samlat grepp om den digitala transformationen?

onsdag
08
MAJ
2019
Göteborg
Väst Svenska Handelskammaren
Parkgatan 49
Klockan 09:00 - 13:00

Round Table - Hur kan du som ledare ta ett samlat grepp om den digitala transformationen

I mitten av 1800-talet började järnvägen rullas ut i Sverige och den industriella revolutionen fick sin början. När vi skulle införa järnvägar i Sverige protesterade en del riksdagsmän mot beslutet då de var rädda att eldvagnarna skulle tända eld på skogen och stugorna längs banan. Dessutom påstod de att mindre nogräknade personer nattetid skulle stjäla järnvägsrälsen. Idag, närmare 200 år senare är tågen en naturlig del av vår landskapsbild och ett förespråkat och miljövänligt transport- och resealternativ.

Istället står vi inför vad vi kallar den fjärde industriella revolutionen, där digitaliseringen slår igenom med en otrolig kraft. Förändringen går i eskalerande takt och påverkar allt ifrån utbildning, kompetens och anställningsformer till produktion, affärsmodeller, konkurrens, kundbeteende, informationshantering tillsammans med erbjudande, marknadsföring, försäljningskanaler samt i sista ändan transporter och leveranser.

Förändringen ställer givetvis stora krav på att både det svenska samhället men också det enskilda företaget hänger med i utvecklingen och förändrar sig.

Hur kan du som ledare koppla ett grepp om alla dessa områden för att få med dig både människor och teknik och transformera din befintliga verksamhet in det nya?

Under förmiddagen den 8/5 arrangerar vi ett Round Table på temat där du som på ett eller annat sätt ansvarar för den digitala transformationen på ditt företag får möjglighet att kombinera utbyta erfarenheter med under vägledning av byBrick Management.

 Vi avrundar med en gemensam lunch från kl. 12:00 - 13:00. Har du några speciella önskemål eller allergier ser vi gärna att du meddelar oss detta.