Close
Management Events Du får aldrig chansen att göra om ett första intryck - onboarda med kvalité

fredag
29
OKTOBER
2021
Digital livesändning
Klockan 08:00 - 08:45

Du får aldrig chansen att göra om ett första intryck - onboarda med kvalité

I de flesta onboardingprocesser är det flera funktioner och roller inblandade och det är lätt att missa saker och det kan vara svårt att få överblick vem som gör vad och var i processen personen är. Med hjälp av Kissflow som är en unik marknadsledande plattform som sömlöst sammanfogar arbetsuppgifter och processer får du kontroll och överblick. Och nya medarbetare får ett professionellt och tryggt första intryck.

Vi vill inspirera er i att effektivisera och höja kvaliteten i er onboardingprocess genom att visa upp möjligheterna med detta verktyg. Du får en genomgång av fördelarna och tydliga praktiska råd och tips hur du enkelt kan bygga upp en säker och robust onboardingprocess. I verktyget finns även stöd och mallar för att snabbt kunna automatisera de flesta processer i en organisation.

Mer information om Kissflow hittar du på www.kissflow.com

 

 

Föreläsare är Mats Hultman, senior managementkonsult och Helene Öhman, VD på byBrick Management.

 

 

Mats Hultman är en av grundarna till byBrick Management och har ett långt förflutet inom konsultbranschen, både som konsult och som företagsledare inom IT och verksamhetsutveckling. Han har fokus på att driva den digitala transformationen med kunderna. ByBrick förstår både IT och verksamheten, och vi har förmågan att lyckas med förändringsarbeten just för att vi kan hantera och prioritera frågor både kopplat till verksamhetens utmaningar och de möjligheter som den digitala transformationen skapar. Mats brinner för att hjälpa företag och organisationer att vara med relevanta i en digitaliserad värld.

Helene Öhman är VD för byBrick Management och har ett långt förflutet inom konsultbranschen, både som konsult och som företagsledare. Under sina 25 år i konsultbranschen, har Helene arbetat i projekt med både IT och verksamhetsutveckling samt varit kundansvarig för såväl offentliga som privata kunder. Helene brinner för människor och i sin roll som personalansvarig lägger hon stor vikt på på kvalitén och upplevelsen för sina nya medarbetare.