Close
Management Events Digital tvilling av organisationen

onsdag
28
OKTOBER
2020
Digital livesändning
Klockan 08:00 - 09:00

Datadriven affärsutveckling genom en Digital tvilling av organisationen och staden.

 

Välkommen till ett seminarium där vår VD Mats Hultman tillsammans med Monika Ek berättar om hur man med en digital tvilling inte bara kan visualisera fysiska saker utan också städer, sorganisationers processer, förmågor och prioriteringar.

  • ur kopplar man verksamhetens strategier till sina IT-investeringar?
  • Hur ser man till att prioritera rätt projekt och initiativ?
    Hur kan man mäta framsteg och framgång i transformationsresan?
  • Med en modell för en Digital tvilling av organisationen skapar man bättre förutsättningar att optimera verksamheten och man kan skapa stora vinster genom rätt prioritering i t.ex. IT-verksamheten med tydligt fokus på de verkliga affärsmålen.

Med en modell för en Digital tvilling av organisationen skapar man bättre förutsättningar att optimera verksamheten och man kan skapa stora vinster genom rätt prioritering i t.ex. IT-verksamheten med tydligt fokus på de verkliga affärsmålen

Virtual Gothenburg Lab där Monika Ek är projekledare är kopplad till stadens digitala tvilling Virtuella Göteborg och ger stöd åt Göteborg Stad verksamhet inom stadsutveckling med syfte att förbättra förutsättningar för anlalys insikt, planering, beslutsfattande, lärande, kommunikation, samskapande och delaktighet.

 

Länk till HiQ:s sida för eventet och anmälan

 

 _______________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

Mats Hultman är Senior Managementkonsult och VD på byBrick Management. I mer än 25 år har han hjälpt företag och organisationer att effektivisera och utveckla sina verksamheter med hjälp av IT.

Mats jobbar med uppdrag inom digital transformation, från strategiarbete kring mål och vision med ledningsgrupper till utredning och förstudie, till förändringsledning och utveckling av organisation och arbetssätt. Alltid med fokus på att skapa verklig och bestående affärsnytta!