Close
Management Events Digital Transformation – värdet av automatiserade processer med Kissflow

torsdag
10
JUNI
2021
Digital livesändning
Klockan 08:00 - 08:45

Digital Transformation – värdet av automatiserade processer med Kissflow

Vi lever i en snabbt utvecklande och föränderlig tid där den digitala förändringsresan i företaget eller organisationen blir allt viktigare. Den digitala transformationen är en kraft som driver verksamheten framåt, men det gäller också att följa med tillräckligt fort för att möta de nya utmaningarna på marknaden och skapa affärer på nya sätt. Genom en modern plattform för att automatisera processer finns stora möjligheter att skapa bättre effektivitet och kontroll. Kissflow är en unik marknadsledande plattform som sömlöst sammanfogar arbetsuppgifter, projekt och processer för att effektivisera arbetet och affärsnyttan.

I det här webinariet fokuserar vi på exempel från Tillverkningsindustrin, men Kissflow kan förstås användas i alla branscher. Vi vill inspirera er i arbetet genom att visa upp möjligheterna med en plattform för automatiserade processer. Du får en genomgång av fördelarna med att ha ett redskap i processarbetet för att öka effektiviteten. Du får också tydliga praktiska råd och tips på vad som är viktigt att tänka på i den digitala transformationen.

Mer information om Kissflow hittar du på www.kissflow.com

 

 

Föreläsare Mats Hultman och Anders Åkerström, seniora managementkonsulter på byBrick

”Vår ambition är att visa vilka fördelar som transformationsplattformen Kissflow kan ge de företag och organisationer genom att sömlöst kunna integrera flera arbetsområden som idag ofta görs i separata arbetsflöden”

 

Mats Hultman är en av grundarna till byBrick Management och har ett långt förflutet inom konsultbranschen, både som konsult och som företagsledare inom IT och verksamhetsutveckling. Han har fokus på att driva den digitala transformationen med kunderna. ByBrick förstår både IT och verksamheten, och vi har förmågan att lyckas med förändringsarbeten just för att vi kan hantera och prioritera frågor både kopplat till verksamhetens utmaningar och de möjligheter som den digitala transformationen skapar. Mats brinner för att hjälpa företag och organisationer att vara med relevanta i en digitaliserad värld.

Anders Åkerström är senior managementkonsult med bred erfarenhet av att leda och driva komplexa projekt i gränslandet mellan IT och verksamhet i stora och ibland globala organisationer. En framgångsfaktor för Anders är att han får teamet att ta till sig vision och förändringsmål genom att han är konsekvent i kommunikation och ledarskap genom hela genomförandet. Han får andra att se möjligheter vilket gör honom till en skicklig förändringsledare.