Interface Jobba har Utvecklare

Nu söker vi utvecklare (webb/.net) till Västerås och Stockholm

Webbutvecklare

180301

Anställningsform Heltid

Ansök senast 30/5

Tillträde Snarast

Det finns många företag som jobbar med digitalisering och innovation, men vi på byBrick tycker att vi gör det extra bra. Med fokus på att göra det komplexa enkelt jobbar vi både med skräddarsydda kundprojekt och utveckling av egna unika produkter för en internationell marknad. Hösten 2017 ser ut att bli riktigt spännande, och vi behöver nu bli fler för att kunna möta efterfrågan.

Som utvecklare hos oss är du en värdefull del i ett team av konceptutvecklare, digitala designers och UX-experter, affärsutvecklare och andra som är ungefär som du. Kreativa personer som är nyfikna på ny teknik, sociala, engagerade och gillar att leverera riktigt bra lösningar och ha kul tillsammans. Du kommer att jobba i våra toppmoderna lokaler i centrala Västerås, ofta i nära dialog med industriledande kunder. I våra projekt är du själv med och sätter ramarna, och får vara med och ta del av vinsten.

ÖNSKAD KOMPETENS
Vårt produktionsteam i Västerås och Stockholm vill ha en ny kollega med goda kunskaper inom webbutveckling med .NET, C# och Angular. Våra leveransprojekt sträcker sig oftast över 1-3 månader, och omfattar både front-end utveckling med Angular, LESS och TypeScript samt back-end utveckling i ASP.NET MVC med WebAPI och Entity Framework.

Vi uppmuntrar nya teknologier och verktyg som gör utvecklingen roligare och produktivare. Då du ofta kommer att kommunicera med kunder är det viktigt att du talar och skriver god svenska och engelska. Det viktigaste för oss är vem du är och ditt förhållningssätt, men vi ser gärna att du kan visa upp exempel på vad du har jobbat med, antingen på tidigare arbetsplatser eller på eget initiativ. Du kommer att ha en viktig roll i vår resa framåt, och får stor möjlighet att utveckla dina egna färdigheter och bygga ditt personliga varumärke.

Skicka in ditt CV och personliga brev nu!