Close
Interface Erbjudande Webb- och apputveckling Webbplatser som driver produktförsäljning

Webbplatser som driver produktförsäljning

 byBrick Interface har 15 års erfarenhet av att hjälpa B2B företag att öka och effektivisera sin försäljning med hjälp av skräddarsydda digitala lösningar.

För många B2B-företag är administration och underhåll av produktdata en komplex fråga. Tur att just detta är ett av våra expertområden!

Vi erbjuder en unik paketerad webbplattform baserad på Microsoft Azure som enkelt kan skräddarsys för just era behov och er försäljningsprocess.

Vår paketerade webbplattform drivs av open-source systemet Piranha CMS som vi har jobbat med sedan 2011. 

För att hantera strukturerad produktdata använder vi vår egen plug-in, PIKE, en produktdatabas som även hanterar mediafiler och beskrivande innehåll. Som standard implementerar vi Google Analytics som analysverktyg för att du ska få full insikt i dina kunders digitala beteenden.

 

Fördelar

  • Låg driftskostnad
  • Effektiv integration av produktdata

 

  • Öppen källkod = ingen inlåsning
  • Minimal startsträcka

     

Ett nav för din produktinformation

Hur skaffar vi oss kontroll över vår produktdata?

Enligt vår erfarenhet är det fortfarande vanligt att även stora företag hanterar en av sina viktigaste datatillgångar i Excel, med följden att man måste uppdatera sina digitala kanaler och sitt säljmaterial manuellt.

Med vår lösning kan alla företag hantera all sin produktinformation professionellt och strukturerat. En modern och användarvänlig molnlösning låter er administrera all information på ett ställe och samtidigt hålla den uppdaterad och tillgänglig för era olika digitala kanaler.

Vi har redan kontroll på vår produktdata

Ni kanske har investerat i en PIM-plattform, en PDM-lösning eller har järnkoll på hela ert sortiment i ett affärssystem. Vår webbplattform blir en effektiv och prisvärd integrationslösning som kan kopplas till nästan vad som helst.

I vår produktdatabas kan du förädla din produktinformation och komplettera den med marknadsföringsmaterial för publicering på webben men även återanvända den i exempelvis appar eller säljverktyg.

PIKE Product Hub

Pike är en plug-in för Piranha CMS som vi tagit fram för att hantera produktinformation enkelt, på ett ställe. Den integreras ofta mot våra kunders operativa system som till exempel PIM- eller PDM-system men är även kompetent nog att klara uppgiften helt på egen hand. Piranha CMS tillsammans med PIKE är en oslagbar kombination för dig som behöver en samlad digital kommunikation runt dina produkter.

 

Piranha CMS

Piranha CMS är ett plattformsoberoende webbpubliceringssystem som bygger på Microsofts tekniker NetStandard 2.0, .NET Core och Entity Framework Core. Det kan användas för att utöka en befintlig applikation med innehållshantering eller som grund till ett helt nytt system. Det har en flexibel och utbyggbar arkitektur som kan stödja en mängd olika driftsscenarion.

Mer om Piranha CMS

 

Employee
Erik Stridell Business Developer
Employee
Johan Ekholm Project Manager