Close

Vi är experter på Piranha CMS

Piranha CMS är ett innehållshanteringssystem med redaktören i fokus. Det är baserat på den senaste Microsoft-teknologin och bygger på öppen källkod. Piranha är en etablerad lösning för webbpublicering och digital marknadsföring med över 200 000 nedladdningar världen över.

Ett helikopterperspektiv på ditt innehåll

Systemet erbjuder ett enkelt och intuitivt gränssnitt som ger redaktörer och marknadsförare de redskap som behövs för att skapa, redigera och strukturera innehåll. Genom att dra och släppa sidor eller innehållsblock ändrar du strukturen på din webbplats på några sekunder, och den överblick du får över ditt innehåll är oslagbar.

Framtidssäkert

Piranha CMS är enkelt att integrera med andra system och som kund är du inte inlåst hos en enskild leverantör. Vem som helst som är kunnig inom .NET-programmering kan arbeta vidare med den tekniska plattformen. Piranha CMS är väldokumenterat och nya versioner lanseras med jämna mellanrum.


Gratis – Ladda hem, installera och anpassa

Eftersom Piranha CMS är byggt på öppen källkod, är det gratis att använda.

Fördelar

  • Enkelt för redaktörer och marknadsförare
  • Etablerat i hela världen
  • Framtidssäkrat
  • Lätt att integrera
  • Snabba genomförandeprojekt

 

 


Vem passar Piranha CMS för?

Piranha CMS passar företag som vill ha ett dynamiskt och lättanvänt system byggt på en trygg och framtidssäker teknikbas.

Det går fort att genomföra projekt och man kan bygga vidare utan begränsning. Plattformen lämpar sig för webbplatser eller appar som är innehållstäta, tex en digital produktkatalog.

 

 

Om Piranha CMS

Piranha CMS är ett cross-platform CMS för NetStandard 2.0, .NET Core och Entity Framework Core. Det kan användas för att utöka en befintlig applikation med innehållshantering eller till att bygga ett helt nytt system. Det har en flexibel och utbyggbar arkitektur som kan stödja en mängd olika drifts-scenarion.

www.piranhacms.org

 

Vill du veta mer om Piranha CMS? Kontakta oss.

Employee
Erik Stridell Business Developer
Employee
Johan Ekholm Project Manager