Close

Apputveckling för alla plattformar

Lång erfarenhet av kundnära apputveckling

Vi fokuserar i första hand på apputveckling på Microsofts Xamarin-plattform, vilket ger en oslagbar kombination av plattformsoberoende, återanvändbar kod, prestanda och framtidssäkrad teknik.

Våra apputvecklare levererar såväl enterpriselösningar som kundfokuserade appar för distribution i plattformarnas publika app stores, där vi kan ta hand om hela kedjan från konceptuell idé till världslansering.

 

Erfarna specialister och apputvecklare

Lång erfarenhet gör också att vi ofta har ställts inför liknande problemställningar. Med åren har detta resulterat i en rad egenutvecklade komponenter och färdig infrastruktur, vilket gör att våra apputvecklare kan leverera kostnadseffektiva projekt med hög stabilitet.

Många av våra kunder har behov av appar som fungerar överallt, med ingen eller begränsad tillgång till nätverk. Därför är vi specialister på lösningar som är tillgängliga offline, med intelligens för att uppdatera och synkronisera data lokalt.

 

Med Xamarin
som bas

Med Xamarins teknik som bas bygger vi programkod som i största möjliga utsträckning är gemensam för iOS, Android och Windows 10. Det ger ett effektivt arbetssätt, som gör att våra kunder kan erbjuda samma användarupplevelse till alla kunder, oavsett vilken plattform de använder, och spara pengar i förvaltning och vidareutveckling.

Då vi sedan tidigare har lång erfarenhet av att utveckla appar för native iOS och Android, har vi även kompetensen att skapa helt plattformsspecifika anpassningar och komponenter där det behövs.

 

 

Apputveckling i nära samarbete med dig

Våra kunder värdesätter att vi har god förståelse för deras bransch och utmaningar och att de kan ha en nära dialog och samarbete med utvecklarteamet under hela projektlivscykeln.

Kundcase

Här kan du läsa mer om våra andra erbjudanden inom mjukvaruutveckling

Kundcase

Employee
Erik Stridell Business Developer
Employee
Lotta Lindberg COO & Project Manager