Close

En Showpad Solution Partner för innovativa säljorganisationer

Lyft din sales enablement till nästa nivå

Showpad är idag den ledande standardplattformen för Sales Enablement, och eftersom detta är ett av våra fokusområden har vi de senaste åren hjälpt våra kunder att utveckla lösningar inom Showpad, och är sedan 2018 officiella Showpad-partners, en av de första i Norden.

byBrick är den perfekta partnern för att ta din Showpad-satsning till nästa nivå och verkligen se till att du får valuta för licenspengarna.

Med vårt fullservice-erbjudande inom marknadsföring och vår långa erfarenhet av att utveckla digitala verktyg för säljare med B2B-målgrupper kan vi hjälpa dig med allt från innehållsstrategi till avancerade tekniska produktkonfiguratorer inom ramen för Showpadplattformen.

Showpad Experience apps

Fördelen med Showpad jämfört med de flesta andra standardplattformar för säljare är möjligheten att skapa helt unikt interaktivt innehåll som är tätt integrerat med Showpads API.

Detta kallas för Experience apps, och distribueras och administreras direkt i Showpad, med samma möjligheter till åtkomstkontroll, versionshantering, språk och spårbarhet som annat innehåll. Experience apps skapar fantastiska möjligheter att ge din säljare det stöd de behöver för att ytterligare effektivisera sina möten med dina kunder, och stärka ert varumärke.

Direkt i Showpad-plattformen kan ni bygga upp en pedagogisk och säljande struktur av innehåll och använda i kundmöten med full spårbarhet hela vägen till ert CRM system. Med Experience apps kan du dock ta processen ännu längre direkt under kundmötet, utan att behöva växla till andra appar eller tekniklösningar.
 

Några exempel

 • Bygg en Total Cost of Ownership-kalkylator som bevisar för kunden att investeringen är försvarbar, och genererar en skräddarsydd rapport som gör det enkelt att följa upp varje lead.
   
 • Integrera en säljkonfigurator som gör det möjligt att sätta ihop en komplett offert och skicka till kunden direkt under mötet. Vår offertplattform Qik går utmärkt att använda direkt i Showpad tack vare inbyggd offline-stöd.
   
 • Skapa helt nya former av navigation som kommunicerar era konkurrensfördelar på ett unikt sätt
   
 • Integrera formulär och CTA (call to action) objekt med era existerande operativa system och sales tech-lösningar, som säljaren kan använda för att direkt initiera händelser back-office.
   

3D och Augmented Reality

Att effektivt kunna demonstrera sina produkter under sina kundbesök kan vara avgörande för många tekniska säljare. Showpad har stöd för 3D-visualisering med hjälp av AR-teknik. För detta krävs ingen skräddarsydd utveckling alls, möjligheterna finns inbyggda i Showpad från start.

Eftersom vi på byBrick Interface har lång erfarenhet av Augmented Reality och Virtual Reality-lösningar för marknadsföring och försäljning hjälper vi självklart gärna till med att visualisera produkter inom ramen för marknadens ledande sales enablement produkt.

Showpad-plattformen möjliggör central administration och distribution av 3D-modeller, precis som annat innehåll i plattformen. Och för användarna skapas en lättåtkomlig möjlighet att krydda säljmötet med visualiseringar.

 
Kontakta oss gärna för en diskussion om vad du skulle kunna åstadkomma med Showpad, Experience apps och Augmented Reality.

Employee
Erik Stridell Business Developer
Employee
Johan Ekholm Project Manager