Close
Interface Erbjudande Sales Enablement: Verktyg för säljare Digitala kataloger och produktväljare

Informera och demonstrera

Fånga kundens intresse med digitala säljverktyg

En bra säljare har alltid svar på de frågor som rör kundens specifika situation. Men på grund av sina digitala beteenden är kunderna bättre pålästa och insatta än någonsin tidigare när du gör ditt säljbesök. Att då ha stöd av ett användarvänligt digitalt verktyg kan vara ovärderligt under den tid du faktiskt får spendera tillsammans med kunden.

Användning av digitala säljverktyg ute på fältet för dock med sig vissa utmaningar. Det är viktigt att all information är uppdaterad och att verktygen går att använda fullt ut även om det saknas Internetuppkoppling och om säljsituationen uppstår när du minst anade det. 

Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga digitala lösningar som förenklar och effektiviserar vardagen för dig som säljare.

Produktkataloger

Vi bygger skräddarsydda produktappar som håller dina säljare synkroniserade med det senaste säljmaterialet, och kan kommunicera med dina bakomliggande system, t.ex. PIM-plattformar som inRiver och CRM-system som Salesforce.

Produktdemonstratorer

Med smart och interaktiv 3D-teknik paketerad i en app kan du ha med dig alla dina produkter på alla säljbesök. Ersätt svårlästa diagram och illustrationer med att visa hur det faktiskt fungerar, på ett enkelt och tydligt sätt.

Content Hub – produktinformation on-demand i molnet

Vår egen serverlösning Content Hub är baserad på Microsofts Azure-teknologier och är skapad för att tillgängliggöra och fånga det data som krävs för att lösa knutarna i din säljprocess.

Genom att göra det lätt att samla och integrera din produktinformation och ditt säljmaterial med det kunddata som skapas under säljprocessen kan vi låta dina säljverktyg och system dela information med varandra för att göra största möjliga nytta.

Via standardgränssnitt kan den koppla upp sig mot dina existerande system och föda din externa produktinformation på webben, i säljverktyg och specialtillämpningar som t.ex. skräddarsydda trycksaker.

Kundcase

Läs mer om våra andra erbjudanden för säljverktyg och säljsystem
Employee
Erik Stridell Business Developer
Employee
Håkan Gill CEO byBrick Interface