Close
Interface Case Lansering av PreON analysinstrument

Lansering av PreON analysinstrument

Utmaning

PreOmics lanserar ett analysinstrument (PreON) för användning inom proteinforskning. Det unika med instrumentet är att det kortar ned analystiden betydligt genom robotisering. Denna automatik innebär även att förutsättningarna för varje prov blir exakt gång på gång. Utmaningen är att detta instrument är bland den första i sitt slag.

Uppdrag

byBrick Interface fick i uppdrag att göra strategi och innehåll för att lansera instrumentet online. Detta genom en serie av filmer som skulle fungera som indragare till en landningssida som vi byggde för vidare konvertering.

Lösning

Det första steget blev att lansera två varumärkesbyggande teaserfilmer. I filmerna koncentrerade vi budskapet kring instrumentets precision och den tidsvinst som man når jämfört med en manuell process.

byBrick producerade även en animerad film som visar instrumentet i detalj samt hur robotarmen plockar upp och analyserar flera prover åt gången. Animationen användes sedan som indragare till landningssida för PreON där man kan läsa mer om fördelarna samt kontakta PreOmics för ytterligare information.

https://www.preon.preomics.com

Resultat

De inledande teaserfilmerna skapade flera kontakter redan innan instrumentet lanserades och byggde upp en förväntan inför ett event som hölls i samband med en branschmässa. Genom SEO optimering och köpt annonsering online fortsätter landningssidan att generera leads och offertförfrågningar ett halvår efter lanseringen.

PreOmics utvecklar och tillhandahåller innovativa verktyg inom masspektrometri (MS)-baserad provberedning med avancerad teknik för att stödja forskare i deras proteinanalysbehov. PreOmics är ett spin-off företag från proteomics-forskningsgruppen med pionjären Matthias Mann vid Max-Planck Institute of Biochemistry.

byBrick Interface fick i uppdrag att bygga en strategi och skapa innehåll för att lansera Miris i Nordamerika, både online och på mässor.

USA-lansering för Miris

Lindex ville bygga en app med ambitionen att skapa en sömlös upplevelse mellan kundens fysiska och digitala upplevelse. Vårt uppdrag var att hjälpa Lindex att skapa en ny mobilapplikation för både Android och iOS.

App till Lindex
Employee
Johan Ekholm Project Manager
Employee
Erik Stridell Business Developer