Vi erbjuder unika digitala kundupplevelser

Vi är specialister, på olika områden. Och vi skapar allra bäst resultat när vi gör det tillsammans med dig. Då kan vi skapa unik marknadsföring, effektiva säljprocesser, banbrytande visualiseringar och digitala tjänster som dina kunder älskar.

Se vad vi erbjuder dig

Med innovation som drivkraft.

Vi motiveras av att kunna skapa något idag som ingen trodde var möjligt igår. På så sätt kan vi inte bara förverkliga våra kunders mål, utan också deras drömmar och visioner. Samtidigt får även vi chansen att fortsätta förnya oss. Både som bolag och som människor.

Tekniska lösningar ska vara flexibla, tillgängliga och användarvänliga för att skapa varaktigt värde. Och vi vet att det inte finns en lösning som passar alla. Därför uppskattar våra kunder att vi alltid sätter deras unika behov och affärsmål i centrum för utvecklingen.

Vi drivs av att bryta ny mark och föra teknikutvecklingen framåt genom lösningar och innovationer som håller måttet över tid.

Men det viktigaste för oss är att få skapa. Och att fortsätta träffa människor med olösta problem, nya utmaningar och storslagna drömmar.

Virtual Reality & Augmented Reality

Skapa unika upplevelser

Webb- och apputveckling

Skräddarsy din lösning

Kreativ marknadsföring

Stärk din synlighet

Säljverktyg och säljsystem

Öka din säljeffektivitet

Kundcase

byBrick Interface fick i uppdrag att bygga en strategi och skapa innehåll för att lansera Miris i Nordamerika, både online och på mässor.

USA-lansering för Miris

Baserat på Xamarin-plattformen skapade byBrick Interface en säljstödslösning för iOS och Windows10 för Husqvarnas B2B-säljare.

Digitalt säljverktyg för Husqvarna

För att modernisera övervakningen av sina batterier genomförde NorthStar en förstudie tillsammans med byBrick Interface, som visade på kundnyttan av den information som batterierna ger. Då föddes idén om NorthStar ACE™

Internet of things - Northstar battery

Digital instruktionsbok till ABBs robot YuMi

byBrick Interface uppdrag var att hjälpa HIAB att marknadsföra det nya HiVision-systemet och skapa simulatorupplevelser som marknadsförings- och säljverktyg under mässor och säljmöten.

VR-simulator till HIAB

TCO-kalkylator till Kalmar

Nyheter

> Nyhetsarkiv

Lansering av nytt verktyg för digitalisering tillsammans med NextGen Value >

Med fokus på erbjudande, affärsmodeller och kundinteraktioner har ByBrick Interface och NextGen Value tagit fram Digitalkompass - ett verktyg för företag som vill göra sin digitaliseringsresa lättare att hantera. Målet med Digitalkompass är att hjälpa företag att förstå och skapa samsyn runt sin nuvarande situation, sina styrkor, svagheter och områden där brådskande förbättringar behövs.

Microsoft tar in byBricks VR-simulator i Drömfabriken >

Under Microsoft Tech Days i Kista medverkade byBrick-gruppen som utställare. I montern visades bland annat en Virtual Reality-simulator som byBrick Interface utvecklat åt krantillverkaren Hiab. Microsoft uppmärksammade detta och ville genast få in simulatorn i sitt Technology Center, Drömfabriken, som ett gott exempel för hur en av deras partners jobbar med den senaste tekniken för att skapa värde för kunder.

Unikt digitalt verktyg för framtidens yrkesvägledning lanseras i Almedalen >

I Almedalen lanserar onsdagen den 4 juli byBrick Interface och Jobba i Västerås ett nytt, unikt verktyg som visualiserar olika branscher och yrken utifrån personliga drivkrafter. Verktyget är det första i sitt slag och innebär ett helt nytt sätt att arbeta med yrkesvägledning.

Verklig nytta med virtuell verklighet >

Den 6 februari arrangerade Automation Region frukostseminarium om Augmented och Virtual Reality, samt ett Automation Expo på samma tema – en kombination som lockade 180 deltagare. Elin Sjöström, teamleader AR & VR på byBrick inledde med en inspirerande föreläsning kring Virtual (VR) och Augmented Reality (AR) – ”är detta bryggan mellan människa och maskin?”

Västerås först ut med virtuellt showroom för att locka turister och nya företag >

Igår invigdes Expect Västerås, ett nytt upplevelsebaserat showroom i Skrapan. Genom teknik och kreativa utställningar ska besökarna inspireras till att utforska Västerås som besöks- och etableringsort. byBrick Interface fick uppdraget att bygga en Virtual Reality-plattform med syfte att skapa ett virtuellt skyltfönster för hela staden.