Insight Vårt erbjudande Taktik & Trafikdriv

Vi hjälper er med strategi, taktik och annonsering i sociala medier

Taktik & Trafikdriv

En kombination av organisk och betald marknadsföring för digital kommunikation är bästa sättet att öka tillväxt och intäkter. Sociala medier är tex en viktig del och  är idag självklart när det gäller varumärkeskommunikation.
Men använder ditt företag det till sin fulla potential?

Strategi och taktik

Vi gör analyser av befintliga konton och kanaler och optimerar dem samt analyserar och ger konkreta råd för vilket innehåll ni bör posta och på vilka kanaler samt råd och tips på hur ditt företag bör jobba på bästa sätt med er digitala kommunikation organiskt. Vi kan även hjälpa till att sköta era konton eller vissa delar av dem beroende på vad just ditt företag har för behov.

Annonsering

Vi skapar kampanjförslag, analyserar målgrupper och på vilka kanaler ni bör använda er av köpt media, tar fram material, sätter budskap, lägger upp kampanjer, A/B-testar annonser, manuell budgivning med kontinuerlig optimering. Ni får en detaljerad slutrapport av varje kampanj där vi går igenom vad som fungerat eller inte samt ger rekommendationer för vidare annonsering och kampanjer. Vi mäter och analyserar både under och efter avslutad kampanj. 

Rådgivning/coaching

Vi jobbar även med rådgivning och coaching för de på ditt företag som ansvarar och jobbar med kommunikationen i sociala kanaler. 

Workshops/utbildning

Vi kan komma till ditt företag och utbilda personalen eller hålla workshops för att era anställda ska öka sin kompetens och förståelse för kommunikation på sociala kanaler eller utbilda talespersoner i social selling.

Föreläsningar

Vi föreläser på olika event och konferenser.

Konferens/event social team

Vi har stor erfarenhet att sköta kommunikationen på sociala medier både innan, under och efter konferenser. Vi hjälper dig att nå ut med ditt budskap innan, rapporterar på plats under och ser till att sprida höjdpunkter och innehåll från konferensen efteråt. Vi sätter ihop en plan för hur vi ska kommunicera, var och vad för att maximera effekten så att du vet vad som händer, när och var. 

Kundcase

Erik Stridell Business Developer