Insight Nyheter 2017 Innovationsexpert rekryterad till byBrick Insight

byBrick Insight rekryterar innovationsexpert

byBrick Insight rekryterar innovationsexpert

171128

– Vi står inför en kraftig tillväxtperiod och behöver en person som kan hjälpa oss både med intern organisationsutveckling såväl som att stödja våra kundprojekt, säger Annsi Krol, VD på byBrick Insight. - Kim och jag har jobbat ihop tidigare och jag ser fram emot att få arbeta ihop snart igen. Kim delar dessutom våra värderingar och är oerhört duktig på att engagera och skapa relationer, säger Annsi.

byBrick Insight hjälper företag och organisationer att använda sin data effektivt genom att analysera kontinuerligt och jobba med integrerad kommunikation. Målet är att få kunderna att jobba insiktsdrivet med stor förståelse för hur data kan bidra till att utveckla och skapa innovativa och kommunikativa organisationer som uppnår sina mål. Kim kommer närmast från Innovation Pioneers, där han varit verksamhetsansvarig under fyra år.

- Att arbeta i gränslandet kommunikation, marknad och innovation är grymt spännande. Det kommer bli så roligt att vara med på byBrick Insights resa in i framtiden, tillsammans med teamet och de andra bolagen i koncernen, alla kunder och framtida relationer, säger Kim Silvasti.

 

För ytterligare information:
Ann-Sofie Krol, VD byBrick Insight. Tfn: 0706-50 72 06, e-post: ann-sofie.krol@bybrick.se
Kim Silvasti. Tfn: 0701604570, e-post: kim.silvasti@bybrick.se

Om byBrick Insight AB
byBrick Insight är specialiserade på rådgivning och analystjänster inom kommunikationsområdet. Vi hjälper våra kunder att förstå vilken effekt de får ut av sin kommunikationsinvestering och hur de via goda processer, effektiv strategi och taktik kan arbeta insiktsdrivet och bygga starka interna och externa varumärken. byBrick Insight är medlem i och sitter i den internationella styrelsen för AMEC – International Association for the Measurement and Evaluation of Communication.

 Läs mer på www.bybrickinsight.se

Visa nyhetsarkiv