Insight Event

Om byBrick Insights kunskapsevent, del av byBrick Talks

Vi tror på kraften att inspireras och mötas för att hitta nya vägar

byBrick Insight arrangerar vi ofta kunskapsevent av olika slag, i våra lokaler i Stockholm och på andra platser. På dessa event talar vi och personer ur vårt nätverk om olika frågor kopplat till kommunikation, marknadsföring, analys och insiktsarbete, digitalisering, ledarskap och organisationsutveckling och mycket mer. Vi tror på kraften att inspireras och mötas för att hitta nya vägar, nya team och att ständigt utvecklas. 

Mejla oss på event@bybrick.se om du också vill få inbjudningar till kommande event, här nedan kan du se lite vad vi haft för tidigare event hos oss eller andra.

Nu har filmerna från vårt event Varför? den 27 september släppts

Våra event

Varför? >

Att ställa sig frågan varför skapar diskussioner om affärsmål, organisation, motivation, drivkrafter, aktiviteter, kanaler, resultat och mycket mer. Kommunikatörens roll är att navigera i alla dessa frågor och hjälpa till att nå målen som sätts upp när företag och organisationer hittat sitt svar på Varför.

Webbdagarna Göteborg: Så lyckas du i Sociala medier >

Hur vet man vad som är bra kommunikation i sociala medier? Vilka plattformar bör man finnas på och hur kan du bevisa vad som fungerar? Ann-Sofie Krol guidar dig i hur du mäter och analyser i olika sociala plattformar för att både kunna ha en bra strategi och en taktisk plan för att få ut så mycket som möjligt av ditt arbete i sociala kanaler.

Hur mäter man välvilja? >

I Sverige lägger företag idag mycket pengar och tid på CSR projekt och sponsring, men upplever det ibland som svårt att utvärdera vad det faktiskt ger. På detta seminarium får vi höra flera sidor av denna utmaning. Dels organisationerna som får sponsorpengar och gåvor samt deras huvudorganisation FRII, Frivilliga organisationers insamlings råd. Vi får även höra sponsorerna som satsar på olika typer av CSR projekt och sponsring och höra vilka frågor de ställer sig i sitt arbete.