Vi hjälper våra kunder
att jobba insiktsdrivet 

Häng med till Göteborg 24-25 Oktober och få en upplevelse utöver det vanliga, nätverka med likasinnade och var med och skapa magi när vi ägnar två dagar åt kommunikation och marknadsföringens ständiga utveckling!

Missa inte byBrick Talks!

Om byBrick Insight

Vi hjälper företag och organisationer att bli insiktsdrivna. Med hjälp av vår expertis och våra egna metoder skapar vi verklig förändring för våra kunder.

Vad betyder siffran 5 för dig? Svårt att säga va? I dagens digitala värld drunknar vi i tal och mått som ska guida oss i olika system. Men om vi inte förstår vad talen verkligen betyder och hur de påverkar det som verkligen betyder något blir det lätt att vi har en massa system som inte använder eller förstår.

Datan ligger passiv och ni kör på som ni alltid gjort. Fast inget funkar längre som det alltid gjort, vi lever i en föränderlig tid. Hur det funkar nu? Svaret på vad som kan vara ett bra nästa steg finns där, i datan, men den behöver analyseras. När den analyseras, gärna ihop med annan data, upptäcks plötsligt en insikt som ger fördelar. Låter det intressant? Låt oss berätta mer om hur det går till.

Vi är fullvärdig medlem och del av den internationella styrelsen för AMEC – International Association for the Measurement and Evaluation of Communication. Läs mer om AMEC här

Vårt erbjudande

Förstå din omvärld & dina möjligheter

Analysera din omvärld

Skapa en integrerad & kommunikativ organisation

Identifiera möjligheter

Få insikt & stöd i en digitalt komplex värld

Få insikt & strategiskt stöd

För ständigt lärande & optimering

Arbeta insiktsdrivet

Strategi & taktik för sociala medier

Få din målgrupp att konvertera

Kommunikationsstöd & strategisk rådgivning

Stärk upp ditt varumärke

Kundcase

Nyheter

> Nyhetsarkiv

Prindit och byBrick Insight har tecknat ett avtal >

Prindit och byBrick Insight har tecknat ett avtal om långsiktigt samarbete för att fånga tillväxtpotentialen inom marknaden för molnbaserade organisations- och analystjänster.