Vi hjälper våra kunder
att jobba insiktsdrivet 

Om byBrick Insight

Vi hjälper företag och organisationer att bli insiktsdrivna. Med hjälp av vår expertis och våra egna metoder skapar vi verklig förändring för våra kunder.

Vad betyder siffran 5 för dig? Svårt att säga va? I dagens digitala värld drunknar vi i tal och mått som ska guida oss i olika system. Men om vi inte förstår vad talen verkligen betyder och hur de påverkar det som verkligen betyder något blir det lätt att vi har en massa system som inte använder eller förstår.

Datan ligger passiv och ni kör på som ni alltid gjort. Fast inget funkar längre som det alltid gjort, vi lever i en föränderlig tid. Hur det funkar nu? Svaret på vad som kan vara ett bra nästa steg finns där, i datan, men den behöver analyseras. När den analyseras, gärna ihop med annan data, upptäcks plötsligt en insikt som ger fördelar. Låter det intressant? Låt oss berätta mer om hur det går till.

Vi är fullvärdig medlem och del av den internationella styrelsen för AMEC – International Association for the Measurement and Evaluation of Communication. Läs mer om AMEC här

Vårt erbjudande

Förstå din omvärld och dina möjligheter

Läs mer

Skapa en integrerad och kommunikativ organisation

Läs mer

Få insikt och stöd i en digitalt komplex värld

Läs mer

För ständigt lärande och optimering

Läs mer

Kundcase