Close

Din framgångsresa börjar här.

Det bästa vi vet är att få människor och organisationer att lyckas. Oavsett om det handlar om att få våra kunders affärer att blomstra eller våra medarbetare och entreprenörer att nå sin fulla potential.

Att ha roligt tar vi på största allvar. Vi vet att det leder till engagerade specialister som älskar att gå till jobbet och leverera i toppklass. Med byBrick som partner får du ett professionellt, lösningsfokuserat team som hjälper dig att förverkliga din vision.

Så låt oss bygga din succé. Tillsammans.

Våra bolag

Några byBrick-uppdrag

Med IoT appen Klimatkontroll styr du din värmeväxlare och i och med det ditt inomhusklimat direkt i mobilen, även när du inte är hemma.

IoT app för Mälarenergi

byBrick Interface fick i uppdrag att bygga en strategi och skapa innehåll för att lansera Miris i Nordamerika, både online och på mässor.

USA-lansering för Miris

Den levererade lösningen är idag den primära kanalen för att kommunicera data från både interna och externa system.

Integrationsplattform för Brandskyddsföreningen

byBrick Interface uppdrag var att hjälpa HIAB att marknadsföra det nya HiVision-systemet och skapa simulatorupplevelser som marknadsförings- och säljverktyg under mässor och säljmöten.

VR-simulator till HIAB

Baserat på Xamarin-plattformen skapade byBrick Interface en säljstödslösning för iOS och Windows10 för Husqvarnas B2B-säljare.

Digitalt säljverktyg för Husqvarna

byBrick Interface fick uppdraget att skapa en AR app som skulle användas i marknad- och säljsyfte. Applikationen skulle tillämpas av deras säljare som ett extra säljstöd och säljverktyg.

AR app för Kanthal

TCO-kalkylator till Kalmar

Senaste nytt

> Nyhetsarkiv

Helen Öhman blir ny VD för byBrick Management! >

Från och med 1 mars 2021 tar Helene Öhman över VD-rollen på byBrick Management i Göteborg! ”Det känns jättekul att få anta ledarrollen i vår framtida resa, att få bygga upp och utveckla. Det är något jag fått möjlighet vara med om flera gånger tidigare, och nu ser fram emot att få göra igen.”

From 1 januari 2021 finns vi på Lindholmen! >

Från och med den 1 januari 2021 hittar du oss i Brygghuset på Lindholmen, där vi kommer husera i Spaces fantastiska coworking-lokaler. Här sitter vi i mittpunkten för Göteborgs teknik och innovationscentrum!

byBrick bidrar till folkbildningen inom digitalisering på Digital@Idag den 2 oktober >

Digital@Idag har initierats av Forum för Omställning, (FfO),Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA), Landsorganisationen i SverigeLO, Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Sveriges Kommuneroch Regioner (SKR) och Statens Servicecenter.Syftet är att stärka Sveriges förutsättningar att bejakastrukturomvandlingen och samtidigt se till att samhället håller ihop. I år deltar byBrick under #TransformationDay tillsammans med vår partner DigJourney och en rad andra företag i ekosystemet Klustret på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Deras hackaton gör golfsäsongen bättre för spelarna >

När byBrick Elevate utvecklade nästa version av golfappen Sista Nio tog man fram en gedigen backlog och anordnade ett internt hackaton. I fyra dagar satt ett fokuserat team, i tre olika länder, och kodade fram den nya iterationen.

Jobba hos oss!