Din framgångsresa börjar här.

Det bästa vi vet är att få människor och organisationer att lyckas. Oavsett om det handlar om att få våra kunders affärer att blomstra eller våra medarbetare och entreprenörer att nå sin fulla potential.

Att ha roligt tar vi på största allvar. Vi vet att det leder till engagerade specialister som älskar att gå till jobbet och leverera i toppklass. Med byBrick som partner får du ett professionellt, lösningsfokuserat team som hjälper dig att förverkliga din vision.

Så låt oss bygga din succé. Tillsammans.

Se vad våra bolag erbjuder

Kundcase

byBrick Insight har genomfört en marknadsanalys för Bostads AB Mimer, som är ett av Stockholm-Mälarregionens största bostadsföretag.

Marknadsanalys för Mimer

För att modernisera övervakningen av sina batterier genomförde NorthStar en förstudie tillsammans med byBrick Interface, som visade på kundnyttan av den information som batterierna ger. Då föddes idén om NorthStar ACE™

Internet of things - Northstar battery

byBrick Insight har genomfört en rekryteringskampanj på sociala medier för amokabel då de har haft svårt att rekrytera medarbetare.

Rekryteringskampanj på sociala medier för Amokabel

App till Lindex

Digital instruktionsbok till ABBs robot YuMi

Vi ville skapa en oförglömlig upplevelse och valde därför att synliggöra nyttan med en mjukstartare genom en specialbyggd Virtual Reality-upplevelse. Istället för att prata om produkten ville vi att människor skulle få uppleva och känna produkten, eller snarare uppleva hur det är utan produkten.

Lansering - Film till ABB för softstarters

TCO-kalkylator till Kalmar

Säljverktyg till HIAB Loader Cranes

Senaste nytt

> Nyhetsarkiv

Microsoft tar in byBricks VR-simulator i Drömfabriken >

Under Microsoft Tech Days i Kista medverkade byBrick-gruppen som utställare. I montern visades bland annat en Virtual Reality-simulator som byBrick Interface utvecklat åt krantillverkaren Hiab. Microsoft uppmärksammade detta och ville genast få in simulatorn i sitt Technology Center, Drömfabriken, som ett gott exempel för hur en av deras partners jobbar med den senaste tekniken för att skapa värde för kunder.

byBrick Management har tillsammans med SwCG knutit attraktivt avtal med SKL >

SwCG, Swedish Consulting Group, har efter en tuff upphandling vunnit stora delar av det attraktiva ramavtalet med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) 2016 som innefattar IT-konsulter med fokus på digitalisering och informationssäkerhet och byBrick Management är en av de leverantörerna som ingår i avtalet.

Livscykelhantering vägen till billigare hårdvaruinköp >

byBrick Operations har precis lanserat Hårdvara som tjänst (Haas). En möjlighet för våra kunder att leasa hårdvara och därmed slippa de investeringskostnader som förknippas med till exempel datorinköp.

Är "Office 365 dödaren" här? >

Lagom till den 25 maj och effektuerandet av GDPR så släppte Microsoft en ny licens inom produktivitetsområdet - Microsoft 365. Licensen bygger vidare på Office 363 med adderad funktionalitet inom säkerhet och GDPR efterlevnad.