Senaste nytt

> Nyhetsarkiv.........

Helen Öhman blir ny VD för byBrick Management! >

Från och med 1 mars 2021 tar Helene Öhman över VD-rollen på byBrick Management i Göteborg! ”Det känns jättekul att få anta ledarrollen i vår framtida resa, att få bygga upp och utveckla. Det är något jag fått möjlighet vara med om flera gånger tidigare, och nu ser fram emot att få göra igen.”

From 1 januari 2021 finns vi på Lindholmen! >

Från och med den 1 januari 2021 hittar du oss i Brygghuset på Lindholmen, där vi kommer husera i Spaces fantastiska coworking-lokaler. Här sitter vi i mittpunkten för Göteborgs teknik och innovationscentrum!

byBrick bidrar till folkbildningen inom digitalisering på Digital@Idag den 2 oktober >

Digital@Idag har initierats av Forum för Omställning, (FfO),Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA), Landsorganisationen i SverigeLO, Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Sveriges Kommuneroch Regioner (SKR) och Statens Servicecenter.Syftet är att stärka Sveriges förutsättningar att bejakastrukturomvandlingen och samtidigt se till att samhället håller ihop. I år deltar byBrick under #TransformationDay tillsammans med vår partner DigJourney och en rad andra företag i ekosystemet Klustret på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Deras hackaton gör golfsäsongen bättre för spelarna >

När byBrick Elevate utvecklade nästa version av golfappen Sista Nio tog man fram en gedigen backlog och anordnade ett internt hackaton. I fyra dagar satt ett fokuserat team, i tre olika länder, och kodade fram den nya iterationen.

Jobba hos oss!

Marknadsförare med höga ambitionerbyBrick Interface - Stockholm, Västerås
IT-tekniker / Onsite / SupportbyBrick Operations - Stockholm
> Visa alla lediga jobb