Close
Elevate Kundcase Polfärskt

App för orderhantering till Polfärskt

Beskrivning

Polfärskt arbetar med sälj och distribution av bageriprodukter från väletablerade samarbetspartners till livsmedelsbutiker runt om i Sverige. Företaget använder sig av en mobil orderhantering vid distributionen av varor såsom färskt bröd från olika bagerier till butikerna.

Uppdrag

Bybrick har tillsammans med Polfärskt tagit fram ett nytt och stabilare Android-system för mobil orderhantering med nya funktioner som bygger på deras tidigare app. Med ett nära samarbete kunde vi leverera ett skräddarsytt system som täckte och effektiviserade kundens alla behov. Systemet kvalitetstestades för att säkerställa att den klarar belastningen som kan förekomma under användning.

Resultat

Lanseringen av det nya mobila orderhanteringsystemet har resulterat i en användarvänlig och lättsam applikation för deras säljare. De nya funktionerna har medfört att anpassningar kan ske beroende på säljarens behov samt att orderhanteringsprocess har blivit effektivare genom exempelvis kunna skriva ut listor direkt från appen. Tack vare en ny välutvecklad app kan Polfärskt enkelt addera nya funktioner vid framtida behov, vilket även minimerar kostnader för drift och underhåll.

 

Polfärskt skapar attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination, och i samarbete med några av Sveriges starkaste brödproducenter.

Bybricks har tillsammans med Lindesberg kommun utvecklat ett system med hjälp av IoT som mäter miljöaspekter

Mätsystem för miljöaspekter till Lindesberg kommun

Bybricks har tillsammans med Epiroc utforskat en möjlig automatiseringsstrategi för den befintliga testningsprocessen.

Testautomatiseringsplattform till Epiroc
Employee
Anders Dudley Försäljningschef