Close
Elevate Kundcase greetie

Utveckling av app och idé till startup företaget greetie

Beskrivning

Startup företaget greetie är ett nytt innovativt företag som erbjuder en app för digitala presentkort & öronmärkta mikrobetalningar. Det unika med greeties produkt är att användare kan skicka ett presentkort med en personlig hälsning eller video till en vän. Med greetie ger du snabbt, enkelt och roligt gåvor till vänner.

Uppdrag

Bybrick har tillsammans med greetie utvecklat affärsidéen samt en komplett plattform från start till mål. Arbetet har innefattat affärsmässig projektledning, systemutveckling, utformning av app, kvalitetssäkring och testning. Därtill har byBrick bidragit med nätverkande kring tekniska samt affärsmässiga kontakter.

Resultat

Lanseringen av appen blev lyckad och kunderna anser att appen är enkelt att använda samt ser ett tydligt värde i att använda den. Det har funnits och finns stort intresse från flera företag som vill erbjuda presentkort tillsammans med greetie, exempelvis Voi och SF Anytime. greetie är väldigt nöjda med resultatet av samarbetet, både gällande de tekniska lösningarna med en användarvänlig och väldesignad app samt den affärsmässiga utvecklingen. Bybrick har skapat en helhetslösning till företaget vilket gjorde att greeties idé blev verklighet.

 

Bybrick har tillsammans med Jula testat och kvalitetssäkrat Julas onlineverksamhet

Bokningsapp till Taxi Göteborg
Employee
Anders Dudley Försäljningschef