Close
Elevate Jobba här Testare/Testledare

Vi söker en passionerad testare/testledare

Är du vår nästa testspecialist?

dec 20,2019

Det absolut viktigaste för oss är att du är passionerad kring test och har ett driv för att utveckla dig själv. Om du dessutom har en ödmjukhet och lätt för att kommunicera med andra människor, är det förstås ett stort plus.

Rollen
Idag jobbar alla testare i Agila team på kontoret, men det kan förekomma uppdrag ute hos kund. Hos oss får testarna ett stort ansvar och blir nyckelpersoner i våra utvecklingsprojekt. En tät dialog med resten av teamet är en förutsättning. Genom att använda dina färdigheter och kontextförståelse söker du efter möjliga problem som kan hota produktens kvalité. Du har en fri roll att utefter risk och strategi attackera mjukvara baserat på erfarenhet och testtekniker. 

Du är en specialist

Du är ett proffs

Och du älskar det du gör 

Några av oss arbetar med testdriven projektledning där vår testbakgrund ligger till grunden till hur vi styr, utvecklar, testar och samarbetar med kund i våra projekt. Denna roll kan även bli aktuell för dig, om du vill.

Kompetens
Vi ser gärna att du har en testutbildning i grunden men det viktigaste är att du lärt dig kompetensen som rollen kräver. Det vi värdesätter är

  • Kontextdrivet angreppssätt till testning
  • Testtekniker och testdesign
  • Utforskande testning
  • Kritiskt, lateralt och logiskt tänkande
  • Programmering och teknisk förståelse

Erfarenhet
Erfarenhet är alltid bra men framförallt vad du lärt dig av den. Har du något eller några års erfarenhet är det fördelaktigt men om du är nästa James Bach så spelar det ingen roll. Då är du intressant för oss ändå.

byBrick
byBrick grundades 2004 och har sedan dess vuxit till över 100 medarbetare fördelade på sex olika bolag med kontor i Västerås, Stockholm, Örebro och Göteborg.

Genom att utgå från Design Thinking-principer driver vi innovation, bygger värde och skapar förutsättningar för tillväxt när vi realiserar lösningar åt våra kunder. Vi är lika mycket en teknisk problemlösare som en partner för affärsutveckling.

byBrick test center
Vi har nått insikten att testningen inte bara höjer kvalité utan även sänker utvecklingskostnader. Så därför är professionell testning en självklarhet för oss. Vår vision är att vara de absolut bästa i vår bransch. Med rätt inställning och passion för vårt område utvecklar vi oss själva.

Skicka din ansökan och CV till andreas.strom@bybrick.se.