Lyfter organisationer,
människor och idéer

byBrick Elevate har skapats för att lyfta organisationer, människor och idéer till nya höjder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder och kollegor att åstadkomma mer, i en tillvaro som känns meningsfull och lustfylld.

Se våra erbjudanden

Lösningar som berikar och berör

Vi är en mix av erfarna ledare, konsulter och unga talanger. Tillsammans gör vi byBrick Elevate till ett spännande och intressant företag att arbeta och utvecklas på, där det både är viktigt att få utmaningar och att ha roligt.

Vi har olika bakgrund och livssituationer men förenas av vårt gemensamma intresse av att lösa problem och att nörda ner oss i tekniken. Kryddat med ett genuint intresse för att skapa lösningar som berikar och berör får vi en slagkraftig kombination.

Vårt uppdrag är att förse våra uppdragsgivare med appar och annan mjukvara i världsklass. Därför satsar vi extra mycket på kvalitetssäkring, och våra medarbetare är vana att nå högt ställda förväntningar. Vi arbetar modernt med agila metoder och placerar våra kunder i en central position av allt vi gör.

Vi är lika måna om slutresultatet som resan dit. Vårt engagemang och gedigna intresse för det vi gör smittar av sig på våra uppdragsgivare när vi tar oss an utmaningar och löser uppgifter tillsammans. 

Cloud & App

Se erbjudande

Test & kvalitetssäkring

Se erbjudande

Nyheter

> Nyhetsarkiv

Björn Kinell en av talarna på Europas främsta testkonferens >

Sedan 1993 har EuroSTAR konferenserna lockat de främsta inom testområdet. Varje år samlas testare från Europas alla hörn och utbyter idéer och erfarenheter – och inte minst lyssna och lära av de främsta i branschen inom mjukvarutesting. I år gick konferensen i Haag, Nederländerna, och en av talarna var Björn Kinell från byBrick Elevate.

byBrick startar nytt bolag inom AI, IoT och mjukvarutestning >

Nu växer entreprenörsbolaget byBrick genom att etablera byBrick Elevate - ett dotterbolag i Örebro som fokuserar på mjukvarutestning, Artificiell Intelligence och Internet of Things för att möta kundernas behov av kvalitativa IT-lösningar. Detta med hjälp av Daniel Bugday, CTO för byBrick Elevate som i år planerar att rekrytera tiotalet nya medarbetare.