Close

Låt oss utforska det okända
tillsammans

När du är redo att ta din affärsidé till nästa nivå

Vi vill inspirera, utmana och lyfta dig

Din digitala startup eller innovationsavdelning kan dra nytta av våra utvecklare, ninjatestare, datascience-specialister och erfarenheter inom entreprenörskap.

Vi är en del av ett ekosystem som gör oss relevanta för många typer av case. I våra nätverk finns, förutom de olika bolagen inom ByBrick, också startuphubbar, universitet, venture studios och techpartners både i Sverige och internationellt.
 

Research & Development

I en väldefinierad process tar vi fram blueprints för tekniska lösningar, utvärderar olika integrerbara teknikplattformar, samlar in kompetens om ny innovation som sker i olika startupbolag och undersöker marknaden.

Inom Research & Development provar vi både det som flyger och det som kraschar. Insikterna applicerar vi sedan på våra kundcase. All research blir alltså en viktig del av vår strategi för att nå Next Level med din affärsidé.

Test

Genom att ha en teststrategi redan från starten av alla projekt får vi ner utvecklingskostnaderna och höjer kvaliteten på det som levereras. Professionell testning är en avgörande kompetens och en klar konkurrensfördel.

Det är alltså viktigt att ha med testning som en naturlig del av alla utvecklingsprojekt. Våra erfarna testledare är tidigt inne i projekten och är med och sätter agendan för utvecklingen. Det ser vi som Next Level inom test.

Data science

Data, statistik och nationalekonomi används för att förstå beteenden och för att skapa värde. Det kan röra sig om automatiserade churn-modeller, hitta det mest lönsamma segmentet eller hjälpa en startup att optimera sitt erbjudande.

Vi omsätter våra erfarenheter från näringslivet för att ge dig nya insikter. Genom att fokusera på affärsutveckling och lönsamhet får vi ditt kundcase att lyfta. Det är idag standard att arbeta datadrivet, men att titta på rätt data är Next Level.
 

Vi levererar Next Level med: