Vi levererar
Problemfri IT 

Sharepoint Azure Office 365 PowerBI

Vi söker en kollega!

VI SÖKER NY MEDARBETARE TILL VÅR SERVICE DESK.

I Service Desk hjälper du och dina kollegor våra kunder med First Line support.

Vanliga uppgifter är exempelvis: Byten av lösenord och kontohantering, felsökning av klienter, servrar och internetanslutningar, virusrensningar och installationer.

Vilka egenskaper vi söker efter samt hur du kan söka det jobbet, hittar du i filen nedan. 

Jobbeskrivning - Medarbetare till servicedesk

Vi frigör tid för våra kunder

En problemfri IT-miljö låter för många som en utopi. Vi har utvecklat en framgångsrik fastprismodell som säkrar vårt proaktiva och långsiktiga tänkande. Enkelt uttryckt så betyder det att vi vinner på att det går bra för er. Genom att leverera en modern och tillgänglig IT-miljö till en fast månadskostnad ger vi er friheten att fokusera på annat.

Läs mer om vårt erbjudande

Problemfri IT till fastpris

Oavsett om du behöver teknisk support på plats, hjälp att köpa in licenser eller vill migrera din IT-miljö till Microsofts molntjänster så har vi både erfarenheten och expertisen att leverera en lösning som skapar värde för dig både idag och i morgon.

Med byBricks fastprisavtal har ni en fullständig trygghet för funktionen av er IT-miljö, från arbetsstationer och mobila enheter till verksamhetskritiska system med obegränsad drift och support.

  • Inga självrisker
  • Ni får både en IT-miljö och IT-budget att lita på.
  • Både vi och Ni som kund har samma målbild, så lite problem som möjligt.

Problemfri IT till fastpris

Vår fastprismodell innebär att det är du som kund som avgör vilken nivå av service du vill ha och hur mycket det ska kosta. På så sätt har vi skapat ett arbetssätt som driver oss att lösa problem permanent och att jobba med preventivt underhåll så vi förebygger problemen innan de ens uppstått.

I vår kundportal får du en tydlig bild över den fasta månadskostnaden och vårt åtagande.

Problemfri IT till fastpris

Vi levererar ett stort värde, med rutiner, processer och infrastruktur som ni normalt sett bara finner hos de stora IT drakarna. Hos byBrick försvinner ni inte i mängden eller förvandlas till ett anonymt kundnummer!

Data må vara binärt men hos oss handlar InformationsTeknologi om människor.

Referenser

”ByBrick har under flera år framgångsrikt hjälpt oss att hantera vår IT-miljö. Det senaste steget var att flytta ut all drift i säkra molntjänster inklusive vårt IP management system, Patrawin.”

Johan Örtenblad - VD/Delägare, Noréns Patentbyrå - www.norens.se

Referenser

”Tack vara byBrick och deras fastprisåtagande kan vi fokusera på vår kärnverksamhet och våra kunder utan att behöva bekymra oss för IT”

Fredrik Forssman - Advokat/Delägare, Grönberg Advokatbyrå - www.gronberg.se

Referenser

”Via byBrick´s IT som tjänst så har vi till en fast budgeterbar kostnad full koll på vår IT miljö, som omfattar 2000 datorer på 65 kontor i Sverige”

Jan Byrlind - Controller Work for you - www.workforyou.se

Vill du veta mer? Kontakta oss

Artur Viira +46735155284 artur.viira@bybrick.se Artur Viira +46 73 515 52 84
Henrik Bergbäck +46729690059 henrik.bergback@bybrick.se Sales Manager Henrik Bergbäck +46 72 969 00 59