Vi hjälper dig att driva den digitala transformationen av din verksamhet med ett 360°-perspektiv.

Nyckeln till att lyckas i sin digitala transformation är att närma sig utmaningarna från flera olika håll. En helhetssyn möjliggör för organisationen att belysa alla aspekter av digitalisering, från kundupplevelese, leverans av verksamhetens resultat, till ledning och styrning av affärsarkitekturen, samtidigt som man säkerställer att detta stöds och drivs av innovation och i en tydlig företagskultur.

Vårt 360°-koncept

Vi maximerar ditt resultat
genom framgångsrik förvaltning av IT.

Våra erfarna konsulter och rådgivare brinner för att hjälpa våra kunder att maximera sin verksamhetsnytta. Vi kombinerar konsulttjänster och smarta digitala lösningar för att förbereda, utveckla och driva affärsmässiga IT-beslut mot en hållbar utveckling.

Våra lösningar ökar operativ, taktisk och strategisk leverans, förvaltning och styrning av affärsdrivna IT-tjänster.

Vi tillämpar beprövade metoder och använder anpassningsbara visualiseringslösningar för att förbättra förståelsen av relationerna mellan affärstillgångar vid hantering av verksamhetsorienterade IT-portföljer.

Det är du som får förändringen att hända

Läs mer

Varför ett 360°-perspektiv?

Läs mer

Låt dig inspireras av Transforming.Business

Läs mer

Du behöver integrera dina affärs och IT-portföljer

Läs mer

Kundcase

Möt våra konsulter

byBrick Management består av ett team erfarna konsulter och rådgivare inom tjänste- och portföljhantering samt specialister inom visualisering, affärsanalys, säkerhet och strategiarbete.

Alla våra konsulter