Interface Jobba här Testledare och testare

Brinner du för test? Vi söker både testledare och testare!

171110

Anställningsform Heltid

Ansök senast 19/12 2017

Vi söker nu konsulter inom området test & kvalitetssäkring till våra kontor i Mälardalen. Till roller som testledare eller testare söker vi dig som har ett öga för kvalitetssäkring och som uppskattar tillfredställelsen i att skapa kundlösningar i världsklass.

byBrick har många kunder inom ett flertal branscher vilket gör att du kommer bygga värdefull kunskap och erfarenhet kring olika verksamheter, arkitekturer och systemutvecklingsmiljöer. Är du rätt person så finns här mycket goda utvecklingsmöjligheter både i konsultrollen och inom bolaget.

Du gillar att växla mellan att borra i tekniken och att ta reda på vad som krävs för att kunden ska bli nöjd. Detta ska kryddas med en ödmjuk och prestigelös inställning till dina medmänniskor och livet i stort. Denna kombination är viktiga hörnstenar för att lyckas hos oss.

Du har en bakgrund inom mjukvarutesting och har i grunden ett gediget teknikintresse. Erfarenhet av agila metoder och att jobba i team är meriterande och du vet att just du bidrar som en viktig komponent i ett större sammanhang.

Vi tror att du har ett brinnande intresse för och dokumenterad erfarenhet av context driven testing, gärna med en bakgrund inom systemutveckling. De tekniska plattformarna kan variera men har du erfarenhet av .NET är det ett extra plus.

Du bemästrar olika metoder såsom exempelvis utforskande testing, testautomatisering, prestandatester och användbarhetstester och betraktar testverktyg som sekundärt, även om du troligen bekantat dig med flera av marknadens testverktyg under dina år i branschen.

Du älskar att lösa problem och lära dig nya tekniker samt är villig att ta ansvar och vara drivande i projekt och uppdrag. Välkommen att höra av dig till oss!