Interface Jobba här Affärsutvecklande projektledare till byBrick Interface

Affärsutvecklande Projektledare till byBrick Interface

AFFÄRSUTVECKLANDE PROJEKTLEDARE TILL BYBRICK INTERFACE

180312

Ansök senast 15/4

Tillträde Snarast

Affärsutvecklande Projektledare

Letar du efter en arbetsplats som du längtar efter att gå till, som fokuserar på ny teknik och skapar framgång genom medarbetarnas förmågor och expertis? En arbetsplats där du kan utvecklas och vara med och påverka din egen utveckling, våra kunder och hela företaget?

Allt det finner du hos oss på byBrick Interface, och blir som affärsutvecklande projektledare en värdefull del av ett team där:

  • Du får möjlighet att ta ansvar och utvecklas personligen och professionellt
  • Alla röster räknas, med god möjlighet att påverka både strategiska och operativa beslut
  • Du får stort förtroende och kan påverka dina arbetstider och var du arbetar för att det ska passa ditt vardagspussel
  • Vi regelbundet gör roliga aktiviteter tillsammans som stärker teamkänslan

Du kommer att samarbeta med ett team av Strateger, UX-designers, Art Directors, Creative Directors, 3D artists, Webb- och Apputvecklare m.fl. Vi finns i moderna och centralt belägna lokaler i både Stockholm och Västerås.

Om byBrick Interface
byBrick Interface erbjuder unika, digitala upplevelser som effektiviserar och förbättrar marknadsföring och försäljning hos såväl lokala som globala kunder. Hos oss jobbar människor som älskar att utvecklas och ha roligt på jobbet och samtidigt få arbeta med den senaste tekniken. Hit ska du söka om du vill vara med och bygga framtiden och motiveras av att idag kunna skapa något som ingen trodde var möjligt igår.

Vi växer kontinuerligt och intresset för vårt erbjudande ökar kraftigt på marknaden. Vi behöver därför utöka vårt team med en driven affärsutvecklande projektledare som trivs bra i rollen som brygga mellan kunden och utvecklarteamet.

Önskad kompetens
I rollen driver du projekt som utvecklar och effektiviserar kundens affär. Du har förmågan att se helheten, skapa god inblick i våra kunders verksamheter och hur vi kan applicera vår kunskap och våra lösningar på bästa möjliga sätt. Vi tror att du gillar att aktivt vidareutveckla relationerna mellan våra team, nya och befintliga kunder och en omvärld som aldrig står stilla.

Du har affärsmässighet i beslut och attityd och tycker om att träffa nya människor och lösa deras utmaningar. Du förstår affärsprocesser och kundbehov och har god kommunikationsförmåga både i svenska och engelska i tal, skrift och visuellt.

Du har troligen din bakgrund inom försäljning, IT- eller användbarhetsområdet och är nu intresserad av att fortsätta utvecklas inom affärsutveckling och teknik.

Vi tror att du är positiv, trivs med att driva förändring och att du snabbt anpassar dig till nya omständigheter. Du är bra på att ge specifik och konstruktiv feedback och hanterar frågor och utmaningar direkt och öppet, både externt och internt.

Du har en god planerings- och uppföljningsförmåga och samordnar resurser på ett effektivt sätt utifrån kundens behov och mål.

I rollen ingår att aktivt uppsöka nya och befintliga kunder, på olika nivåer i organisationen, för att etablera förtroende och bygga relationer. Du skapar nya affärsmöjligheter genom att proaktivt föreslå nya lösningar som utvecklar våra kunders affärer.

Ansökan
Vi är särskilt nyfikna på vem du är som person, vad du har för framtidsplaner och hur du ser att du kan bidra till vår vidare utveckling.

Vi ser fram emot att du skickar din ansökan till lotta.lindberg@bybrick.se! Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta lotta.lindberg@bybrick.se.