Vi erbjuder unika digitala kundupplevelser

Vi är specialister, på olika områden. Och vi skapar allra bäst resultat när vi gör det tillsammans med dig. Då kan vi skapa unik marknadsföring, effektiva säljprocesser, banbrytande visualiseringar och digitala tjänster som dina kunder älskar.

Se vad vi erbjuder dig

Med innovation som drivkraft.

Vi motiveras av att kunna skapa något idag som ingen trodde var möjligt igår. På så sätt kan vi inte bara förverkliga våra kunders mål, utan också deras drömmar och visioner. Samtidigt får även vi chansen att fortsätta förnya oss. Både som bolag och som människor.

Tekniska lösningar ska vara flexibla, tillgängliga och användarvänliga för att skapa varaktigt värde. Och vi vet att det inte finns en lösning som passar alla. Därför uppskattar våra kunder att vi alltid sätter deras unika behov och affärsmål i centrum för utvecklingen.

Vi drivs av att bryta ny mark och föra teknikutvecklingen framåt genom lösningar och innovationer som håller måttet över tid.

Men det viktigaste för oss är att få skapa. Och att fortsätta träffa människor med olösta problem, nya utmaningar och storslagna drömmar.

Virtual Reality & Augmented Reality

Skapa unika upplevelser

Webb- och apputveckling

Skräddarsy din lösning

Kreativ marknadsföring

Stärk din synlighet

Säljverktyg och säljsystem

Öka din säljeffektivitet

Kundcase

Nyheter

> Nyhetsarkiv

Västerås först ut med virtuellt showroom för att locka turister och nya företag >

Igår invigdes Expect Västerås, ett nytt upplevelsebaserat showroom i Skrapan. Genom teknik och kreativa utställningar ska besökarna inspireras till att utforska Västerås som besöks- och etableringsort. byBrick Interface fick uppdraget att bygga en Virtual Reality-plattform med syfte att skapa ett virtuellt skyltfönster för hela staden.

byBrick Interface växlar upp VR och AR-satsningen med 3D artist från DICE >

Efterfrågan inom Virtual Reality och Augmented Reality har ökat kraftigt det senaste året. byBrick Interface, som är Sverigeledande på VR och AR inom marknadsföring och försäljning för industrin, vill fortsätta vässa sina högkvalitativa lösningar och har därför rekryterat Fredrik Larsson från DICE.

byBrick Interface hjälper Lindex till toppen >

Lindex har lanserat en ny mobilapplikation för Android och iOS för att förbättra tillgängligheten för kunderna. Antalet användare ökar snabbt och appen toppade listan i AppStore redan under första veckan. byBrick Interface har med sina seniora apputvecklare deltagit under hela utvecklingsprojektet.

Augmented Reality ska få ungdomar att välja yrken i förändring >

Jobba i Västerås anordnade seminariet och tog hjälp av Augmented Reality (förstärkt verklighet), som byBrick Interface levererat, för att visualisera hur olika yrken, exempelvis läkare och lärare, förändras i takt med att ny teknik blir tillgänglig.